Menu

Een artikel retourneren

Een artikel terugsturen? Dat vinden wij natuurlijk jammer maar het kan gebeuren dat je niet tevreden bent of van gedachten bent veranderd. Geen probleem. Meldt je retour schriftelijk aan, bijvoorbeeld via een e-mail.

Consumenten kunnen gebruik maken van het wettelijke recht op herroeping. Dat wil zeggen dat een artikel binnen 14 dagen na de aankoopdatum geretourneerd mag worden zonder opgaaf van redenen.

Let op: Aan het retourneren zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product.

Producten waarbij de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd.

Supplementen, vitamines en levensmiddelen kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden (artikel 8). Na ontvangst van je retourzending wordt je betaalbedrag teruggestort op je rekening.

Annuleren

Je hebt een fout gemaakt of bent plotseling van gedachten veranderd? Voordat verzending de deur uit is kun je kosteloos annuleren. Bel dan wel even met de klantenservice. +31 (0183) 354 692

Zakelijke afnemers

Voor zakelijke afnemers gelden andere voorwaarden dan voor consumenten. Je kunt deze voorwaarden op aanvraag toegestuurd krijgen.

Garantie

Op alle non-food artikelen is de garantie van de fabrikant van toepassing. Dit verschilt dus per artikel. Ben je van mening dat de garantievoorwaarden onjuist zijn dan horen wij dat graag. Wellicht kunnen wij de fabrikant hier op aanspreken.

Voor supplementen en andere gebruiksartikelen geldt natuurlijk de vermelde houdbaarheidsdatum voor een goede werking.

Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan met je bestelling of product dan komen we graag tot een passende oplossing.

Geïnteresseerd?

De medewerkers van djUniversal Energy geven je graag gratis advies en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op info@djuniversalenergy.com
Google Translate »

Winkelwagen