Menu

Happy Healthy Body, Mind, Home en Office, ook voor jou!

Bewustzijnscoach Dickjan Hoogstraten, heeft een missie. Jou helpen om je gezonder, gelukkiger en fitter te laten voelen. Met het programma Happy Healthy… willen hij jou opnieuw laten stralen. Dicjan: “Het mooie is dat ‘Happy Healthy’ bereikbaar is voor iedereen.

Voordat ze in hoofdlijnen uitleggen wat Happy Healthy inhoudt, vertellen ze graag meer over hun persoonlijke drijfveren. Janette: “Er was eens in mijn leven een periode waar ik niet zo gelukkig was geweest. Ik nam me voor om deze negatieve spiraal te doorbreken. Ik verlangde naar een gevoel van rust, ik wilde blijer zijn en dat uitstralen naar anderen. En weet je, het kan gewoon. Met mijn zelfhelende reis wil ik anderen triggeren. Echter moet je het zelf willen en aan werken.”
Dickjan: “We leven steeds meer in ons hoofd. Het lichaam is ‘bijzaak’ geworden. We komen haast niet meer buiten en rennen en vliegen maar door. We moeten van alles – de hypotheek betalen, geld verdienen, deadlines halen en ondanks die haast staan we ook nog in de file met een hoofd vol stress. We trekken ons, door al deze oorzaken daardoor terug. Mijn uitdaging is om anderen te helpen die hierin vast dreigen te lopen.” Om mensen te kunnen helpen heeft Dickjan een concept ontwikkeld, het Gezondheid & Wellness-programma van djUniversalEnergy B.V. Een product dat uit vier concepten bestaat: Healthy Body, Mind, Home en Office.

Neem als voorbeeld het concept Healthy Home. Wie staat er nou bij stil dat je ziek kunt worden van vervuiling in je eigen woning, de “Silent Killer’ van je eigen huis? Maar het
gebeurt, en vaker dan je denkt. Een kwart van de Nederlanders kampt met gezondheidsklachten door vooral vocht, fijnstof, bio-toxines, schimmels en onvoldoende frisse lucht in huis. Uit onderzoek is gebleken dat dit gezondheidsproblemen oplevert, zoals concentratiestoornissen, chronische verkoudheid, vermoeidheid, astma en allergieën enz. Ziektes veroorzaakt door het binnenverblijf. Een van de boosdoeners is een huis met onvoldoende natuurlijke ventilatie en een stofblazer. De nadruk ligt steeds meer op luchtdicht bouwen om energie te besparen. Prima, vindt Dickjan, maar een nadeel is dat natuurlijke ventilatie verdwijnt, met als gevolg gezondheidsklachten.
Dickjan: “Een van de producten die wij in dit verband aanraden is een water filter stofzuiger (luchtreiniger en stofverwijdering in de woning). Helaas is het zo dat een reguliere stofzuiger weliswaar stof opzuigt, maar veel fijnstof uitblaast en zoals u overal hoort is fijnstof ongezond voor de mens. Dit wilt u zeker niet in uw huis waar u een groot deel van uw leven doorbrengt. Dus dat schiet niet echt op.”

Een ander product dat hier mooi op aansluit is het AQV waterfilter, voor het drinken van gefilterd, gestructureerd en ‘geaarde’ water en wij hebben ook een natuurlijk plantaardige supplement waar u uw cholesterol (plaque) mee zou kunnen verminderen.

Meer energie op het werk!

Een van de plekken waar we de meeste tijd doorbrengen is op ons werk. Dan is het wel zo prettig als de omstandigheden waarin we werken zo optimaal mogelijk zijn.

Ook daar hebben Janette en Dickjan via het Healthy Office concept een oplossingen voor, zowel in de vorm van producten als ontspanningsmogelijkheden en daarmee de medewerkers van uw bedrijf een mogelijkheid bieden om tot zichzelf te komen.


Waar het uiteindelijk allemaal op neerkomt is dat Djuniversal Energy via de vier concepten van Happy Healthy producten en diensten biedt om de kwaliteit van ons leven aanmerkelijk te verbeteren. Beiden verzorgen ook trainingen aan geïnteresseerde.

djUniversal Energy biedt producten en trainingen die zowel de persoon als het lichaam ondersteunen in haar energie. Wereldwijd zoeken wij naar middelen die op een natuurlijke en vooral betaalbare manier een bijdrage leveren aan het welzijn van onze klanten.

djUniversal energy is de Nederlandse vertegenwoordiger voor het Sirena 8-in1 reinigingssysteem met waterfilter. Een nieuw schoonmaakconcept voor een “healthy home”.

Online bestellen

Je kunt de meeste producten direct online bestellen in deze shop. Soms verwijzen je door naar andere websites of aanbieders die wij aanbevelen.

Importeur

djUniversal Energy is voor Nederland de importeur van verschillende merken zoals dr.Naina, Essentially V en PSiO. Daarnaast voeren we een eigen merklijn natuurlijke zepen: djYouQ.

Reseller worden

Wil je zelf reseller van djUniversal Energy producten worden? Neem dan contact met ons contact op. Je wordt dan toegevoegd aan ons affiliatie-systeem. Met name therapeuten, webshops en bio-winkels zijn van harte welkom.

Geïnteresseerd?

De medewerkers van djUniversal Energy geven je graag gratis advies en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op info@djuniversalenergy.com
Google Translate »

Winkelwagen