Menu

Kom (en blijf) in balans

djUniversal Energy is een community, een beweging, met als doel mensen in weer in balans te brengen. De menselijke balans is een combinatie van sociale, lichamelijke en fysieke aspecten. Op een aangename en ongedwongen wijze brengen we jou weer in je positieve energie: Zonder zweverige theorieën maar met geteste en bewezen middelen, persoonlijk op jou situatie afgestemd.

Onze middelen, zowel trainingen als producten, lijken vaak onconventioneel. Dit komt omdat er in Nederland, ten onrechte, nog nauwelijks mee wordt gewerkt. De meeste methodes en natuurlijke producten komen uit Amerika en Azië. Daar zijn ze al zeer succesvol gebleken.

De initiatiefnemers Dickjan Hoogstraten en Janette Vooren-Derham reizen de hele wereld af, op zoek naar producten die een positief effect hebben op jouw welzijn.

Bio energie

Onze lichamen zijn gemaakt van energie. Zoals alle materie bestaat het menselijk lichaam niet alleen uit fysieke en chemische structuren, het heeft ook subtiele energievelden die bekend staan ​​als BIO-ENERGIE. Om een ​​levendige gezondheid te bereiken en te behouden, moeten we onze energiefrequentie en -flow (of -circulatie) door het hele lichaam beschermen. 

djUniversal Energy biedt producten en trainingen die zowel de persoon als het lichaam ondersteunen in haar energie. Wereldwijd zoeken wij naar middelen die op een natuurlijke en vooral betaalbare manier een bijdrage leveren aan het welzijn van onze klanten.

Daarnaast zijn we de Europese vertegenwoordiger voor de QuantumX vacuum cleaners met waterfilter. Een nieuw schoonmaakconcept voor een “healthy home”.

Online bestellen

Je kunt de meeste producten direct online bestellen in deze shop. Soms verwijzen je door naar andere websites of aanbieders die wij aanbevelen.

Importeur

djUniversal Energy is voor de Europa de importeur / distributeur van Tierra Science producten. Het Quantum resonance concept is daar een onderdeel van.

Reseller worden

Wil je zelf reseller van djUniversal Energy producten worden? Neem dan contact op met ons. Je wordt dan toegevoegd aan ons affiliatie-systeem. Met name therapeuten, webshops en bio-winkels zijn van harte welkom.

Geïnteresseerd?

De medewerkers van djUniversal Energy geven je graag gratis advies en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op info@djuniversalenergy.com

Winkelwagen