Menu

Happy Healthy Body, Mind, Home en Office, ook voor jou!

Bewustzijnscoach Dickjan Hoogstraten, heeft een missie. Jou helpen om je gezonder, gelukkiger en fitter te laten voelen. Met het programma Happy Healthy… wil hij jou opnieuw laten stralen. Dickjan: “Het mooie is dat ‘Happy Healthy’ bereikbaar is voor een ieder, als men zijn of haar wil zou kunnen of willen inzetten. Het gaat niet vanzelf.

Voordat hij in hoofdlijnen uitlegt wat Happy Healthy inhoudt, vertelt hij graag meer over zijn persoonlijke drijfveren: “We leven steeds meer in ons hoofd, we worden angstige verstandelijke wezen die oordelen op basis van opgedane ervaringen (positief of negatief) in een ver verleden,  Het lichaam is ‘bijzaak’ geworden, de ervaringswereld is totaal aan de kant geschoven door ons verstandelijke systeem. We komen haast niet meer buiten en rennen en vliegen en vooral stressen maar door. We moeten van alles – de hypotheek betalen, geld verdienen, deadlines halen en ondanks die haast staan we ook nog in de file  tegenwoordig voor winkels in de winkelstraat met een hoofd vol stress. We trekken ons, door al deze oorzaken  terug in het zelf dat wij denk te zijn.  Mijn uitdaging is om anderen te helpen die hierin vast dreigen te lopen of al zijn gelopen. Om mensen te helpen heeft Dickjan samen met anderen een concept ontwikkeld, het Gezondheid & Wellness-programma van djUniversalEnergy B.V. Een product dat uit vier concepten bestaat: Healthy Body, Mind, Home en Office.

Neem als voorbeeld het concept Healthy Home. Wie staat er nou bij stil dat je ziek kunt worden van vervuiling in je eigen woning, de “Silent Killer’ van je eigen huis? Maar het
gebeurt, en vaker dan je denkt. Een kwart van de Nederlanders kampt met gezondheidsklachten door vooral vocht, fijnstof, bio-toxines, schimmels, bacteriën en virussen en onvoldoende frisse lucht in huis.  “ Hier heeft djUniversalEnergy een virusdoder voor op basis van UVC licht, Licht het medicijn van de toekomst, dit staat beschreven in het boek van Jacob Liberman, Light, Medicine of the Future “. Uit onderzoek is gebleken dat dit gezondheidsproblemen oplevert, zoals concentratiestoornissen, chronische verkoudheid, vermoeidheid, astma en allergieën enz. Ziektes veroorzaakt door het binnen verblijf. Een van de boosdoeners is een huis met onvoldoende natuurlijke ventilatie en een stofblazer. De nadruk ligt steeds meer op luchtdicht bouwen om energie te besparen. Prima, vindt Dickjan, maar een nadeel is dat natuurlijke ventilatie verdwijnt, met als gevolg gezondheidsklachten.
Dickjan: “Een van de producten die wij in dit verband aanraden is een waterfilter stofzuiger (luchtreiniger en stofverwijdering in de woning). Helaas is het zo dat een reguliere stofzuiger weliswaar stof opzuigt, maar veel fijnstof uitblaast en zoals u overal hoort is fijnstof ongezond voor de mens. Dit wilt u zeker niet in uw huis waar u een groot deel van uw leven doorbrengt. Dus dat schiet niet echt op.”

Een ander product dat hier mooi op aansluit is het  waterfilter,  voor het drinken van gefilterd, gestructureerd en ‘geaarde’ water (deze filters gebruikt NASA in de ruimte) wij hebben ook een natuurlijk plantaardige supplement waar u uw cholesterol (plaque) mee zou kunnen verminderen.

Meer energie op het werk!

Een van de plekken waar we de meeste tijd doorbrengen is op ons werk. Dan is het wel zo prettig als de omstandigheden waarin we werken zo optimaal mogelijk zijn. djUniversalEnergy verzorgt samen met zijn partners voor een circulair kantoor en een circulaire thuiswerkplek.

Ook daar heeft Dickjan via het Healthy Office concept een oplossingen voor, zowel in de vorm van producten als ontspanningsmogelijkheden en daarmee de medewerkers van uw bedrijf een mogelijkheid bieden om tot zichzelf te komen.
Waar het uiteindelijk allemaal op neerkomt is dat djUniversalEnergy via de vier concepten van Happy Healthy producten en diensten biedt om de kwaliteit van ons leven aanmerkelijk te verbeteren. Dickjan verzorgt ook trainingen aan geïnteresseerde groepen.

djUniversalEnergy biedt producten en trainingen die zowel de persoon als het lichaam ondersteunen in haar energie. Wereldwijd zoeken wij naar middelen die op een natuurlijke en vooral betaalbare manier een bijdrage leveren aan het welzijn van onze medemens

djUniversal energy is de Nederlandse vertegenwoordiger voor het Sirena 8-in1 reinigingssysteem met waterfilter. Een nieuw schoonmaakconcept voor een “healthy home”.

Online bestellen

Je kunt de meeste producten direct online bestellen in deze shop. Soms verwijzen je door naar andere websites of aanbieders die wij aanbevelen.

Importeur

djUniversal Energy is voor Nederland de importeur van verschillende merken zoals dr.Naina, Essentially V en PSiO. Daarnaast voeren we een eigen merklijn natuurlijke zepen: djYouQ.

Reseller worden

Wil je zelf reseller van djUniversal Energy producten worden? Neem dan contact met ons contact op. Je wordt dan toegevoegd aan ons affiliatie-systeem. Met name therapeuten, webshops en bio-winkels zijn van harte welkom.

Geïnteresseerd?

De medewerkers van djUniversal Energy geven je graag gratis advies en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op info@djuniversalenergy.com
Google Translate »

Winkelwagen