Menu

Sirena home cleaning system

Uniek, stijlvol en effectief. Het hart van het Sirena-reinigingssysteem is een Italiaanse motor van 1200 W met dubbele snelheid. Sirena System beschikt over de nieuwste waterfiltratietechnologie in combinatie met een wasbaar HEPA-filter. Het systeem bevat veel accessoires wat werken met deze stofzuiger zeer licht en plezierig maakt.

Het Sirena Home-Cleaning System kan stofzuigen zonder zak met een gepatenteerd waterfilter. Geen filterzakken meer, geen verlies van zuigkracht. De waterfilterstofzuiger van Sirena werkt altijd met dezelfde hoge prestaties.

bestellen

Diepe tapijtreiniging

Verander uw tapijten in een veilige en schone speeltuin. Gezondheid en veiligheid van hun kinderen is een topprioriteit voor elke ouder. Kinderen spelen graag op tapijten, waardoor het uiterst belangrijk is dat de tapijten grondig worden schoongemaakt. Sirena is ontworpen om alle soorten tapijten diep te reinigen. De hoogte van de Powernozzle is eenvoudig instelbaar voor alle tapijthoogtes.

Betere luchtkwaliteit

Adem gemakkelijk in het comfort van uw huis of kantoor. Het United States Environmental Protection Agency (USEPA) waarschuwt dat binnenlucht tot 20 keer meer vervuild kan zijn dan buitenlucht. Huisstofmijt, schimmels en zwevende deeltjes kunnen ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken en allergische reacties verergeren. Sirena verbetert de binnenluchtkwaliteit en elimineert allergenen.

Weg met huisdierenhaar

Elke eigenaar van een huisdier zal het ermee eens zijn dat dierenhaar hinderlijk kan zijn. Niet alleen zal het op bijna elk oppervlak in uw huis kleven, het maakt het schoonmaken een nachtmerrie. Haar van huisdieren kan ook allergieën veroorzaken of verergeren. Traditionele stofzuigers verliezen de reinigingsefficiëntie zeer snel wanneer dierenhaar de luchtgaten verstopt. Sirena’s filtratie op waterbasis is het ultieme antwoord op problemen met haar van huisdieren.

10 jaar garantie

De Sirena heeft een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar. Deze garantie is alleen geldig wanneer deze via de officiële dealer heeft aangeschaft. Bijvoorbeeld via djUniversal Energy BV. Registreer HIER uw Sirena bij de fabrikant.

Meegeleverde accessoires

De Sirena is voorzien van veel hulpmiddelen die het werken met deze stofzuiger snel en aangenaam maken:

1. Mondstuk met 1 vloer, veegmondstuk met natuurlijke haren, speciaal voor hoogwaardige en gevoelige vloeren

2. roestvrijstalen telescopische buis voor het vloermondstuk

3. Verlengde handgreep van roestvrij staal

4. Bekledingsmondstuk voor droog en nat reinigen van bekleding

5. Opblazen en blazen mondstuk (opblazen van gastbedden, luchtbedden, luchtballonnen, enz., Of voor blazen van ventilatierooster, pc-toetsenborden, groeven en gewrichten, enz.)

6. Stof- en meubelborstel met natuurlijk haar (paardenhaar)

7. Spleetmondstuk

8. Elastische zuigslang van zeer hoge kwaliteit versterkt met glasvezelgaas

9. Trolley met ontvangstapparaat voor alle accessoires

10. Reinigingsborstels voor de SEPARATOR

Geïnteresseerd?

De medewerkers van djUniversal Energy geven je graag gratis advies en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op info@djuniversalenergy.com
Google Translate »

Winkelwagen