Menu

name ); ?>name ); ?>

Thee van Mangosteen?

Door: beheerder | 19 april 2019

In gefermenteerde vorm is mangosteen bijzonder effectief om organische (organic) thee van te maken. Het smaakt bovendien heerlijk. Het heeft een friszoete smaak. Freqentea bevat de volgende ingrediënten: Syzyglum, Poliyanthum Leaf, Gynura Setum Folum, Hennepzaad Extract, Tiasanqi, tea Sinen, Cassia, Enzymen enPeptides.

Wat is Mangosteen?

Mangosteen is een vrucht van de Mangisboom, ook bekend als Mangosta, Mangostim, Mangusta of Garcínia. Het wordt in de homeopathie vaak gebruikt als medicinale plant bij de behandeling van gezondheidsproblemen of om af te vallen.

Is Mangosteen een superfood?

De vrucht van de mangosteenboom vindt zijn oorsprong in Zuidoost-Azië. De donkerrode schil lijkt op het eerste gezicht hard en onsmakelijk, maar het witte vlees is zacht en smaakt aangenaam zuur. De eigenschappen van mangosteen omvatten zijn spijsverterings, antipyretisch, laxerend, anti-oxyderend, ontstekingsremmend, antiviraal, antischimmel, antibioticum en vermifuge. er zijn geen bijwerkingen van Mangosteen bekend. Mangosteen valt onder” wat sommige mensen noemen de “Superfoods.

Test zelf de heilzame werking van Frequentea. Bestel hier.

Frequentea is een geregistreerde handelsnaam van Tierra Science. DjUniversal Enery is de importeur voor Europa. Bent u zelf werkzaam op het gebied van gezondheid, bijvoorbeeld als therapeut. Dan is het mogelijk om als affialate dit product te verkopen binnen uw eigen praktijk. Bel voor meer informatie.

Delen:   
Google Translate »

Winkelwagen