Menu

name ); ?>name ); ?>

Drinkwater filteren én vitaliseren met de AQV

Door: beheerder | 16 september 2019

Met deze AQV waterfilters maak je van normaal leidingwater zelf een gezond en lekker mineraalwater. De AQV is leverbaar in verschillende modellen voor thuis en op kantoor!

Nederlandse drinkwaterbedrijven kunnen het grootste deel van de vervuiling uit het water filteren. Daarmee doen we het in Nederland erg goed in vergelijking met andere landen. Ze kunnen echter niet alles uit het water halen. Er blijven nog steeds kleine hoeveelheden achter. Denk hierbij aan medicijn- en hormoonresten, chemicaliën, pesticiden en bijvoorbeeld de stoffen die bij het GenX proces gebruikt worden. Bekijk eens dit artikel in het AD.

Het RIVM bepaalt van elke stof wat de veilige hoeveelheid is. De hoeveelheid van die specifieke stof waarbij er dus geen gevaar voor de volksgezondheid is. Het RIVM kijkt helaas niet naar het effect van de combinatie van verschillende stoffen.

Er zijn studies geweest naar de effecten van de stoffen die kleiner zijn dan wat een overheid veilig acht. Een van deze studies vind je hier.

Met de AQV waterfilters zijn we in staat om tot wel 99,99% van deze vervuiling eruit te halen. We gaan daarmee nog een stap verder dan de drinkwaterbedrijven. Alles wat niet in je lichaam komt kan ook niets veroorzaken in je lichaam.

Onze waterfilters zijn getest door de Vrije Universiteit Amsterdam. De testrapporten worden je op verzoek toegezonden.

Uniek aan deze waterfilters is het gebruik van mineraalstenen. Hiermee wordt de natuur nagebootst. Door de werveling zal het water vitaliseren. Het smaakt beter en zachter.

bestellen
Delen:   
Google Translate »

Winkelwagen