Menu

Meer energie en een betere work/life balance
op kantoor

djUniversal Energy laat jou weer stralen op kantoor!
We bieden coaching en effectieve producten aan die jou én je werkplek optimaliseren zodat jij je weer volledig ontspannen en met nieuwe energie op je werkt kunt focussen.

Hoe werkt het?

  1. We houden een intakegesprek over jouw probleem en situatie.
  2. We maken een plan: Wat is er nodig? Welke middelen gaan we inzetten?
  3. De uitvoering! We gaan concreet aan de slag met jouw en evt. met je werkplek.
  4. Het resultaat: Na de benodigde sessies volgt een out-take gesprek: Wat hebben we bereikt?
   
Fysieke energie
Met trainingen, gezonde voeding en biologische supplementen zorgen wij dat jouw lichaam weer de juiste energiebalans krijgt.
Coaching
Bewustzijnstraining en zijns-oriëntatie zijn een wezenlijk onderdeel van onze trainingen. Zo zorgen we ervoor dat jouw mindset in goede richting komt en blijft.
Producten
Een gezond werkklimaat, schone lucht en voldoende ontspanning op kantoor. djUniversal Energy levert de producten die daar aan bijdragen.

Reviews van klanten

Gezondheid & meer energie op kantoor

Hoe krijg ik meer energie in mijn werk? Hoe blijf ik in een zittend beroep en stressvolle omgeving gezond fysiek en mentaal gezond? Is gezondheid op kantoor jouw een zorg? Neem dan contact met ons op.

Onze lichamen zijn gemaakt van energie. Zoals alle materie bestaat
het menselijk lichaam niet alleen uit fysieke en chemische structuren, het heeft ook subtiele energievelden. Om een ​​levendige gezondheid te bereiken en te behouden, moeten we onze energiefrequentie en -flow (of -circulatie) door het hele lichaam beschermen. djUniversal energy levert verschillende oplossingen voor op kantoor (ook voor thuis overigens!).

In Gorinchem staat ons bijzondere”oplaadstation” of wel de ontspanningsruimte voor onze Healthy-Office producten. Meld je aan voor een gratis proefsessie of bel gewoon voor meer informatie.

Of bel ons op +31 (0183) 354 692

gezond kantoor meer energie

Beter in balans
met djUniversal Energy

djUniversal Energy laat je beter functioneren in je werkomgeving. Door gebruik van te maken van onze producten en diensten zul je al snel resultaat merken in jouw energiebalans. Voel je fitter, sterker en zelfverzekerder.

Mental coaching

Onze hersenen zetten ons continu op het verkeerde been. We laten ons afleiden door randzaken en kunnen ons soms moeilijk focussen op de zaken die er werkelijk toe doen. Bewustzijnstraining gaat je helpen om jouw gedachten in kaart te brengen en er positieve structuur in aan te brengen.

lees verder

Fysieke gezondheid

djUniversal Energy geeft jouw handvatten om je persoonlijke energiebalans structureel te verbeteren. Met de juiste tips, training, gezonde voeding en biologische supplementen brengen we jou binnen 30 dagen weer in shape! Je kunt een volledig programma volgen maar ook de producten afzonderlijk aanschaffen.

lees verder

Producten voor kantoor

Het Healthy-office concept omvat bijzondere producten en slimme methoden die het welzijn op kantoor verbeteren. djUniversal Energy levert o.a. de Sirena stofzuiger met waterfilter en de Psio lichtsimulatiebril. Kom alvast kijken in onze eigen Healthy-office ontspanningsruimte in Gorinchem!

lees verder

Nieuw: Aquariums

In samenwerking met TD-Aquariums kunnen we een aquarium plaatsen in jouw kantoor. Compleet met onderhoudscontract. Een aquarium brengt sfeer en geeft een rustgevende uitstraling in iedere kantoor, lobby of ontspanningsruimte.

lees verder

Geïnteresseerd?

De medewerkers van djUniversal Energy geven je graag gratis advies en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op info@djuniversalenergy.com
Google Translate »

Winkelwagen