Menu

04 februari
2020
Lakemanweg 1, 1606 MH
Venhuizen
18.00 uur - 21.30

Healing Avonden met het Kristalbed

crystal bed healing avond

Spiritueel Centrum ‘Niet Weten Atelier’: Deze healing avonden vinden 1 keer in de maand plaats (in een groep- sessie) zodat je lichaam een kans heeft om te rusten en te relaxen. Deze rust zorgt ervoor dat je systeem er klaar voor is om natuurlijk te genezen.

Alle deelnemers nemen plaats op een matras, liggend of in meditatiehouding, wat comfortabel is voor jou. Er zal 1 persoon plaats nemen onder de Crystal Bed Lights. Het is belangrijk voor mij dat je weet dat je altijd een deel van heling ontvangt, waar je ook bent in de ruimte.

Als je ook onder Crystal Bed Lights wilt liggen schrijf je (bij aankomst) je naam op een papiertje en deze wordt in een doosje gedaan. Vijf namen zullen er uit gehaald worden voor we met de sessie beginnen. De volgorde van de namen er uit halen is dezelfde volgorde waarop je onder het Crystal Bed Lights gaat liggen. Wanneer jouw sessie voorbij is, ga je terug naar de plek waar je begonnen bent. De volgende is dan aan de beurt, je wordt opgehaald wanneer het jouw moment is om onder de lichten te liggen.

Tijdens de groepssessies ontvangen we allemaal heling, omdat elk een ander zijn/haar verhaal resoneert bij jouw verhaal. Dit creeert compassie bij elkaar.

In de laatste 15 minuten van de avond kun je genieten van een lekkere kruidenthee.

Mocht je vrijwillig mee willen werken om de avond voor te bereiden, thee of soep te maken, schoonmaken achteraf, laat het mij weten! Ik ben dankbaar voor alle hulp die mij aangeboden wordt!

Kosten

Deze avond is € 15 per persoon. Je bent welkom om vooraf soep met ons te eten voor € 5.

Voor betaling, klik HIER. Graag 3 dagen voor de avond betalen, zodat ik weet op hoeveel mensen ik kan rekenen. Maar je kunt ook aan de deur met cash of pin betalen, dit voor als je op het laatste moment besluit toch mee te doen. Voel je vrij om iemand mee te nemen. Iedereen is welkom en er is genoeg ruimte!

Adviezen voor het beste resultaat tot healing:

 

Contact: Laurée Sine 06-40809675 als je komt via whatsapp, bellen of een email naar:

info@wakeupyourcells.nl

Website: https://www.wakeupyourcells.nl


Tags name ); ?>name ); ?>

Geïnteresseerd?

De medewerkers van djUniversal Energy geven je graag gratis advies en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op info@djuniversalenergy.com
Google Translate »

Winkelwagen